Αποκατάσταση πεικης καμψης

Αποκατάσταση πεικης καμψης

Η χειρουργική αποκατάσταση της πεικης καμψης προϋποθέτει την παρουσία της νόσου για τουλάχιστον 6 μήνες. Στο διάστημα αυτό εφαρμόζεται συντηρητική αγωγή η οποία μπορεί να μετριασει σε κάποιους ασθενείς την κάμψη.

Στο Urology Care – Ουρολογικό Κέντρο Νέας Σμύρνης γίνεται αναλυτική διάγνωση/εκτίμηση της κατάστασης του ασθενούς και ο Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος Dr Ιωάννης Μπέης προτείνει και αναλαμβάνει την ενδεδειγμένη θεραπεία/επέμβαση.

Εφόσον η καμπυλότητα του πέους σταθεροποιηθει και συνεχίζει να δυσχεραίνει τη σεξουαλική ζωή του ανδρός προχωρούμε σε επεμβατικες μεθόδους αντιμετώπισης.

Ανάλογα με το βαθμό της κάμψης, την έκταση και τοποθεσία της πλάκας, το μέγεθος του πέους και την παρουσία στυτικής δυσλειτουργίας καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα στις ακόλουθες τεχνικές:

  • Τεχνική πτυχωσης, κατά την οποία μέσω της χρήσης ραφων στην υγιή πλευρά του πέους προκαλούμε πτυχωση η οποία αποκαθιστά την καμπυλότητα
  • Τεχνική διατομής της πλάκας μέσω τομής και εν συνεχεία κάλυψη της τομής με φλεβικο μόσχευμα
  • Εισαγωγή πεικης πρόθεσης, μέθοδος που προτιμάται σε ασθενείς με σοβαρή πεικη κάμψη και ταυτόχρονη σοβαρή στυτική δυσλειτουργία
  • Τεχνική αφαίρεσης της πλάκας και κάλυψης εν συνεχεία του ελλείμματος με πλέγμα ινιδιων κολλαγόνου

Για την άμεση διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση του προβλήματος σου κλείσε το ραντεβού σου με τον Dr Ιωάννη Μπέη στο UrologyCare στη Νέα Σμύρνη.

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τηλ.: 2109342318

Κιν.: 6948522214

Βασικό Μενού