ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Στο Urology Care –Ουρολογικό Κέντρο Νέας Σμύρνης παρέχουμε αρκετές θεραπευτικές προσεγγίσεις σε επίπεδο ιατρείου, ενώ για τις πλέον απαιτητικές συνεργαζόμαστε με κορυφαίες ιδιωτικές κλινικές.

Είναι η συχνότερη, πλέον δοκιμασμένη και μελετημένη σε βάθος χρόνου (golden standard) χειρουργική μέθοδος για την αντιμετώπιση της υπερτροφίας του προστάτη.
Ο καρκίνος της ουροδόχου κύστης είναι μια από τις συχνότερες αιτίες αιματουρίας (παρουσία αίματος στα ούρα).
Οι τραυματισμοί / κακώσεις του πέους και της πυέλου με εμπλοκή της ουρήθρας καθώς και το ιστορικό προηγούμενων ουρολοιμώξεων είναι οι κυριότεροι προδιαθεσικοί παράγοντες για την ανάπτυξη στενωμάτων στην ουρήθρα.
Όταν ο απεικονιστικός έλεγχος του ανώτερου ουροποιητικού συστήματος δίνει υποψία ενδεχόμενης κακοήθειας στους ουρητήρες ή στο πυελοκαλικικό σύστημα των νεφρών είναι αναγκαία η περαιτέρω διερεύνηση.
Η παρουσία λίθων στην ουροδόχο κύστη είναι μια πάθηση που συνήθως συσχετίζεται με την υπερτροφία του προστάτη.
Η μέθοδος της ουρητηροσκόπησης αναλύθηκε σε προηγούμενη ενότητα. Μια από τις πλέον συχνές εφαρμογές της βρίσκεται στην αντιμετώπιση λίθων του ανώτερου ουροποιητικού συστήματος.
Η ορχεκτομή είναι η θεραπεία εκλογής σε υποψία καρκίνου του όρχι. Ανάλογα με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η νεοπλασία θα κριθεί αργότερα αν χρειάζεται νέα επέμβαση ή επικουρική θεραπεία…
Η πλέον αποτελεσματική μέθοδος στείρωσης των ανδρών γίνεται μέσω της απολίνωσης των σπερματικών πόρων (βαζεκτομή).
Οι ενδείξεις για τη χειρουργική αποκατάσταση της κιρσοκήλης αναφέρθηκαν στην ενότητα διάγνωση (παθήσεις των όρχεων).
Πρόκειται για καλοήθεις καταστάσεις που περιγράφονται αναλυτικότερα στην ενότητα ΔΙΑΓΝΩΣΗ. Η χειρουργική τους αποκατάσταση έχει ένδειξη μόνο σε ευμεγέθεις συλλογές υγρού που προκαλούν στον ασθενή συμπτώματα ή είναι ενοχλητικές για…
Πρόκειται για θεραπείες που γίνονται στο χώρο του ιατρείου μέσω καθετηριασμού της ουροδόχου κύστης στην οποία εγχύονται φαρμακευτικά σκευάσματα.
Οι ασθενείς με υπερδραστήρια κύστη αναφέρουν συχνουρία (>7 φορές), αίσθημα επιτακτικής ούρησης ακόμα και όταν η κύστη περιέχει μικρές ποσότητες ούρων, ενώ συχνό παρατηρούμενο σύμπτωμα είναι η ακράτεια.
Στο UrologyCare στη Νέα Σμύρνη παρέχουμε τη δυνατότητα διενέργειας  μικροεπεμβάσεων υπό τοπική αναισθησία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας.
Η χειρουργική αποκατάσταση της πεικης καμψης προϋποθέτει την παρουσία της νόσου για τουλάχιστον 6 μήνες. Στο διάστημα αυτό εφαρμόζεται συντηρητική αγωγή η οποία μπορεί να μετριασει σε κάποιους ασθενείς την…

Το ιατρείο μας σε εικόνες

Ο χώρος του ιατρείου μας ....

Εξεταστήριο 1- Υπερήχου
Εξεταστήριο 2 - Κυστεοσκοπήσεων
Γραφείο ιατρού
Ουροροομετρία
Χώρος αναμονής

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τηλ.: 2109342318

Κιν.: 6948522214

Βασικό Μενού