ΚΥΣΤΕΟΣΚΟΠΙΟ ΜDH

ΚΥΣΤΕΟΣΚΟΠΙΟ ΜDH

Στο Urology Care –Ουρολογικό Κέντρο Νέας Σμύρνης διαθέτουμε Κυστεοσκόπιο MDH, ένα σύγχρονο εύκαμπτο σύστημα ενδοσκόπησης με εικόνες υψηλής ευκρίνειας για τη διενέργεια διαγνωστικών και θεραπευτικών επεμβάσεων στο κατώτερο ουροποιητικό σύστημα.

Οι κυστεοσκοπήσεις πραγματοποιούνται στο κέντρο μας που πληροί όλες τις προδιαγραφές, αποφεύγοντας έτσι την ταλαιπωρία του ασθενούς με την μετάβαση σε κλινική αλλά και τα επιπλέον έξοδα που προκύπτουν από αυτή. 

Η ουρηθρο-κυστεοσκόπηση εκτελείται στο χώρο μας μετά από έγχυση τοπικής αναισθησίας στην ουρηθρα και είναι ανώδυνη διαδικασία χάρη στην εξαιρετικά μικρή διάμετρο των μόλις 5,2mm του συστήματος και την εύκαμπτη φύση του. Ο ασθενής έχει προηγουμένως ελεγχθεί με γενική ούρων / καλλιέργεια ούρων και επί σχετικών ενδείξεων του έχει χορηγηθεί  αντιβιοτική αγωγή ως προφύλαξη. Στόχος της εξέτασης είναι ο πλήρης ενδοσκοπικός έλεγχος της ουρήθρας και της ουροδόχου κύστης για την ανεύρεση τυχόν παθολογίας (όγκοι, λίθοι, φλεγμονή, ανατομικές ανωμαλίες). Σε υποψία κακοήθειας μπορούμε να προχωρήσουμε περαιτέρω στη λήψη βιοψιών από ύποπτες εστίες καθώς και κυτταρολογικού δείγματος. Η διάρκεια της εξέτασης είναι μόλις λίγα λεπτά ενώ ο ασθενής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί την όλη διαδικασία μέσω μόνιτορ. 

Συνήθη συμπτώματα μετά την κυστεοσκόπηση είναι η συχνουρία και ο καύσος κατά την ούρηση. Τα πρώτα εικοσιτετράωρα μπορεί να παρατηρείται ήπια αιματουρία (μικροποσότητες αίματος στα ούρα). Σε εμφάνιση πυρετού και/ή ρίγους πρέπει να ενημερωθεί άμεσα ο θεράποντας ουρολόγος.

Η διενέργεια ουρηθρο-κυστεοσκοπησης γίνεται με τα υψηλότερα στάνταρ τεχνολογικού εξοπλισμού και ασφαλείας στο χώρο μας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες κλείσε το ραντεβού σου με τον Χειρουργό Ουρολόγο-Ανδρολόγο Dr Ιωάννη Μπέη στο UrologyCare στη Νέα Σμύρνη.

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τηλ.: 2109342318

Κιν.: 6948522214

Βασικό Μενού