Διαγνωστικές Υπηρεσίες

Στο Urology Care –Ουρολογικό Κέντρο Νέας Σμύρνης διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό, τεχνολογίας αιχμής, για την άμεση και έγκυρη διαγνωστική προσέγγιση κάθε προβλήματός σας!

Στο Urology Care –Ουρολογικό Κέντρο Νέας Σμύρνης ο Dr Ιωάννης Μπέης διενεργεί άμεσα, πλήρη έλεγχο της ανδρικής υπογονιμότητας και σε συνεργασία με κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης προτείνει όλες τις σύγχρονες θεραπευτικές…
Με την πρόοδο της ηλικίας σχηματίζονται μικρά καλοήθη αδενώματα στον προστάτη τα οποία αποτελούνται από αδενικό και λείο μυϊκό ιστό.
Στην ενότητα αυτή περιλαμβάνονται νοσήματα που μεταδίδονται ως επί το πλείστον μέσω σεξουαλικής επαφής. Μετάδοση τους ωστόσο μπορεί να γίνει και αιματογενώς (π.χ. από τη μητέρα στο έμβρυο) ή μέσω…
Ο καρκίνος του προστάτη είναι ο συχνότερες καρκίνος που διαγιγνώσκεται στους άνδρες ενώ αποτελεί τη δεύτερη αιτία θανάτου από κακοήθεια μετά τον καρκίνο του πνεύμονα.
Πρόκειται για την ακούσια απώλεια ούρων η οποία εμφανίζεται πολύ συχνά, σχεδόν στο 25% των γυναικών επηρεάζοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής τους.
Η προστατίτιδα είναι ο πιο κοινός ουρολογικός λόγος για τον οποίων οι άνδρες κάτω των 50 ετών αναζητούν ιατρική βοήθεια.
Η δημιουργία λίθων στην αποχετευτική μοίρα του ουροποιητικού συστήματος είναι μια πολύ συνηθισμένη πάθηση καθώς ένας στους δέκα ανθρώπους πρόκειται να εμφανίσει νεφρολιθίαση κατά τη διάρκεια της ζωής του.
Η παρουσία αίματος στα ουρά είναι ένα σύμπτωμα που συνήθως τρομάζει τον ασθενή και αναζητά ιατρική βοήθεια. Στο Urology Care –Ουρολογικό Κέντρο Νέας Σμύρνης ο Dr Ιωάννης Μπέης πραγματοποιεί τον…
Η λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος από παθογόνους μικροοργανισμούς όπως βακτήρια, μύκητες και σπανιότερα ιούς ονομάζεται ουρολοίμωξη.
Ο καρκίνος των όρχεων είναι μια σχετικά σπάνια μορφή όγκου που αντιπροσωπεύει λιγότερο από το 1% συνολικά όλων των νεοπλασιών. Ωστόσο είναι ο πιο συχνός καρκίνος μεταξύ των νέων ανδρών…
Η προοδευτική, συνήθως ανώδυνη διόγκωση του οσχέου τρομάζει συνήθως τον πάσχοντα ο οποίος ανησυχεί για ενδεχόμενο όγκο στους όρχεις.
Η προοδευτική συνήθως ανώδυνη διόγκωση του οσχέου τρομάζει συνήθως τον πάσχοντα ο οποίος ανησυχεί για ενδεχόμενο όγκο στους όρχεις.
Η ψηλάφηση ενός μορφώματος μαλακής σύστασης πάνω από τους όρχεις με ή χωρίς ταυτόχρονο αίσθημα βάρους προβληματίζει πολλούς άνδρες.
Η αδυναμία απόκτησης και διατήρησης στύσης που θα επιτρέψει ικανοποιητική σεξουαλικη απόδοση επηρεάζει πολλούς άνδρες στη διάρκεια της ζωής τους.
Η βάλανος (κεφαλή του πέους) περιβάλλεται από ένα προστατευτικό κάλυμμα δέρματος το οποίο ονομάζεται ακροποσθία. Ως φίμωση ορίζουμε την κατάσταση εκείνη κατά την οποία η ακροποσθία είναι αρκετά στενή και…
Ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό σύμπτωμα για τους άνδρες μέσης ηλικίας είναι η εμφάνιση κάμψης (καμπυλότητας) του πέους κατά τη διάρκεια της στύσης.

Το ιατρείο μας σε εικόνες

Ο χώρος του ιατρείου μας ....

Εξεταστήριο 1- Υπερήχου
Εξεταστήριο 2 - Κυστεοσκοπήσεων
Γραφείο ιατρού
Ουροροομετρία
Χώρος αναμονής

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τηλ.: 2109342318

Κιν.: 6948522214

Βασικό Μενού