ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ιωάννης Π. Μπέης είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (2005) στην οποία εισήχθη μέσω πανελληνίων εξετάσεων.

Κατά την στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε ως οπλίτης ιατρός στη χειρουργική κλινική του 496 στρατιωτικού νοσοκομείου Διδυμοτείχου και του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου Αθηνών. Ακολούθως εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο γενικό νοσοκομείο Κυπαρισσίας και εν συνεχεία εργάστηκε για ένα έτος ως ειδικευόμενος χειρουργός στο γενικό νοσοκομείο Ναυπλίου.

Το 2009 εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Σουηδία όπου και ασχολήθηκε αρχικά με την έρευνα στη χειρουργική κλινική άνω κοιλιάς του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Κarolinska στη Στοκχόλμη. Το ίδιο έτος ξεκίνησε μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Ουρολογία-Ανδρολογία στην πανεπιστημιακή κλινική του Λούλεο (SUS)  την οποία και ολοκλήρωσε στην πανεπιστημιακή κλινική του Όυμεο (ΝUS). Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας το 2015 από το Εθνικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης της Σουηδίας (Socialstyrelsen).  Η εκπαίδευσή του αφορούσε τη διάγνωση και θεραπεία του συνόλου των ουρολογικών και ανδρολογικών παθήσεων με όλες τις σύγχρονες τεχνικές ενώ, βρισκόμενος σε πανεπιστημιακή κλινική αναφοράς ασχολήθηκε με τη διαχείριση και αντιμετώπιση σύνθετων και περίπλοκων ουρολογικών περιστατικών. Σημαντικοί σταθμοί της άσκησής του αποτέλεσαν η ογκολογική ουρολογία, η χειρουργική-τραυματιολογία και η αναισθησιολογία.

Ιδιαίτερο πεδίο ενδιαφέροντος της μετέπειτα εξειδίκευσής του αποτέλεσε η νευροοουρολογία και η ενδοουρολογία έχοντας συμμετάσχει σε πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε καταξιωμένα κέντρα ελάχιστα επεμβατικής ουρολογίας στη Σουηδια. Διαθέτει εξαιρετική κλινική εμπειρία πάνω σε όλο το φάσμα νευρογενών δυσλειτουργιών του ουροποιητικού συστήματος διαχειριζόμενος τον ουροδυναμικό έλεγχο και τη θεραπεία τους. Έχει ταυτόχρονα να επιδείξει ιδιαίτερα μεγάλο όγκο ενδοουρολογικών επεμβάσεων με τελευταίας γενιάς laser και ενδοουρολογικό εξοπλισμό. 

Εργάστηκε ως επιμελητής αρχικά στην πανεπιστημιακή κλινική του Λούλεο (SUS) όπου ανάμεσα στα καθήκοντα του υπήρξε η εκπαίδευση φοιτητών και νέων ειδικευομένων. Υπήρξε ταυτόχρονα ο υπεύθυνος ουρολόγος για τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης για όλο το γεωγραφικό τομέα του Νorrbotten (διαχειριζόμενος περιστατικά από τα νοσοκομεία του Sunderby, tou Gallivare, της Kiruna και του Pitea). Κατόπιν συνέχισε ως Senior consultant σε διάφορα νομαρχιακά νοσοκομεία ενώ από το 2017 και μετά δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στο νοσοκομείο του Gävle.

Ο ιατρός έχει συμμετάσχει σε πλήθος διεθνών συνεδρίων καθώς και επιστημονικών συμποσίων στη Σκανδιναβία. Ομιλεί άπταιστα Αγγλικά και Σουηδικά. Χειρουργεί ως εξωτερικός συνεργάτης στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών-Μαρουσι και στην Αθηναϊκη Mediclinic. 

mediclinic logo

iatriko athinwn logo

Το ιατρείο μας σε εικόνες

Ο χώρος του ιατρείου μας ....

Εξεταστήριο 1- Υπερήχου
Εξεταστήριο 2 - Κυστεοσκοπήσεων
Γραφείο ιατρού
Ουροροομετρία
Χώρος αναμονής

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τηλ.: 2109342318

Κιν.: 6948522214

Βασικό Μενού